🍪 This site uses cookies.
By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Learn More Accept

Krijimi i faqeve të internetit

Krijimi i faqeve të internetit 100% responsiv

E dini që 80% e trafikut të një faqe prezantimi vjen nga pajisjet mobile?

Orizon Solutions është një kompani me përvojë të gjerë në fushën e dizajnit web, që ofron shërbime për krijimin e faqeve të internetit plotësisht responsive dhe me cilësi të lartë. Gjatë viteve, ne kemi specializuar në zhvillimin e faqeve interneti moderne dhe të adaptueshme, që përshtaten në mënyrë të përkryer në pajisje mobile, tableta, laptopë dhe kompjuterë desktop.

Ekipi ynë i talentuar i dizajnerëve dhe zhvilluesve punon në bashkëpunim të ngushtë me klientët për të kuptuar nevojat dhe vizionin e tyre. Qoftë se dëshironi një faqe interneti personale, një faqe prezantuese, apo një dyqan online kompleks, ne jemi të gatshëm të kthejmë idetë në realitet.

Avantazhet tona:
Përvojë e gjatë:
Me një përvojë të fortë që nga viti 2012, kemi dorëzuar me sukses shumë projekte inovative dhe reaguese në web.

Dizajn i Personalizuar:
Ne fokusohemi në një dizajn të personalizuar dhe tërheqës, që përfaqëson në mënyrë unike identitetin e çdo klienti.

Teknologji e Avancuar:
Përdorim teknologjitë më të fundit dhe standardet web për të siguruar që faqet tona të internetit janë moderne dhe të optimizuara për performancë.

SEO-friendly: Sigurohemi që faqet e internetit të krijuara nga ne janë mirë optimizuar për motorët e kërkimit, çka ndihmon në rritjen e vizibilitetit online të biznesit tuaj.

Mbështetje afatgjatë:
Ofrojmë mbështetje teknike të vazhdueshme dhe përditësime për të siguruar që faqja juaj e internetit të mbetet në hap me trendet dhe teknologjitë e fundit web.

Për më tepër, jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje inovative, në kohë dhe me çmime konkurruese. Ekipi ynë i pasionuar punon me entuziazëm për të kthyer idetë në faqe interneti të suksesshme dhe për të ju ndihmuar të rritni prezencën tuaj online.

Besoni në ne për zhvillimin e faqes tuaj të internetit, dhe Orizon Solutions do t'ju ofrojë një prani online të shquar dhe 100% responsive, që do të tërheqë klientë dhe do të rrisë suksesin e biznesit tuaj. Kontaktoni tani për një diskutim të detajuar rreth nevojave tuaja web!

Price Calculator

Type of Site (Required)

Content

Functionalities

Design

SEO

Extra

0 €

With VAT


| or | Call Now

Your message has been sent. Thank you!

Sorry, but your message could not be sent. Please contact us by phone.