🍪 Kjo faqe përdor cookie-t.
Duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookie-ve tona.

Mëso më shumë Pranoj

Optimizimi SEO për Google/Bing/Ask

Blerësit janë online. Çfarë është SEO?

SEO (Search Engine Optimization) është një proces i optimizimit të një faqe uebi, për të arritur një vend më të mirë në rezultatet organike (pa pagesë) të motorëve të kërkimit. Qëllimi i SEO-s është të rrisë shikueshmërinë dhe trafikun organic drejt një faqe uebi.

SEO ndihmon duke përmirësuar pozicionimin e një faqe uebi në rezultatet e kërkimit, duke e bërë atë më të dukshme për përdoruesit potencialë. Kur një faqe uebi është optimizuar në mënyrë të drejtë për motorët e kërkimit, ka shanse më të mëdha të shfaqet në pozicionet e para në rezultatet e kërkimit, duke çuar në më shumë ekspozim dhe trafik.

Përmes optimizimit të përmbajtjes, strukturës së faqes uebi, meta-etiketave dhe faktorëve të tjerë relevante, SEO kontribuon në njohjen më të mirë të përmbajtjes nga motorët e kërkimit, çka mund të çojë në vendosje më të mira dhe në tërheqjen e përdoruesve të rëndësishëm. Në fund, SEO mund të ndihmojë një faqe uebi të fitojë më shumë autoritet, besueshmëri dhe shikueshmëri në ambientin online, duke krijuar më shumë mundësi biznesi dhe sukses.

On-Page SEO vs. Off-Page SEO vs. Technical SEO

On-Page SEO: SEO në faqen e internetit referohet në optimizimet e kryera drejtpërdrejt në faqet e një faqe uebi për të përmirësuar vendosjen e saj në motorët e kërkimit. Këto optimizime përfshijnë optimizimin e përmbajtjes, etiketave meta, strukturës së URL-ve, titujve të faqeve dhe elementeve të tjera specifike të faqes.

Off-Page SEO: SEO jashtë faqes së internetit referohet te taktikat e zbatuara jashtë një faqe uebi për të rritur autoritetin dhe popullaritetin e saj. Këto taktika përfshijnë ndërtimin e lidhjeve (backlink-ve) nga faqe ueb të tjera relevante, promovimin në rrjetet sociale, marketingun përmes përmbajtjes së gjeneruar nga përdoruesit dhe të tjera.

Technical SEO: SEO-teknik përfshin optimizimet dhe taktikat që synojnë infrastrukturën dhe aspektet teknike të një faqe uebi për ta bërë atë më të arritshme dhe më lehtë për tu indeksuar nga motorët e kërkimit. Këto optimizime përfshijnë menaxhimin e saktë të etiketave HTML, optimizimin e shpejtësisë së ngarkimit të faqeve, optimizimin e strukturës së URL-ve, implementimin e saktë të hartës së faqes (sitemap) dhe të skedarit robots.txt, si dhe sigurimin e një eksperiencë të mirë të përdoruesve.

Sherbimi SEO!

Si një agjenci SEO, ne ofrojmë klientëve tanë, të cilët i çmojmë, paketa shërbimesh SEO të cilësisë më të mirë. Lërini pjesën tjetër në dorën tonë, sepse ekspertët tanë janë të trajnuar në bazë të udhëzimeve më të reja për optimizimin SEO të faqes uebi për motorët e kërkimit si Google, Bing ose Yahoo, dhe rezultatet tona flasin vetvetiu.

SEO - Optimizim i Vazhdueshëm dhe Raporte të Avancuara

Ne ofrojmë raporte të detajuara për vlerësimin e performancës SEO për faqen tënde uebi. Gjithashtu, të sigurojmë informacione për trafikun, fjalët kyçe më të kërkuara dhe komentet e plota në lidhje me aktivitetin tënd në motorët e kërkimit.

User

Rregullimi i Uebsajtit Falas:
Ne kujdesemi për çdo problemë teknike që ka faqja jote dhe i korrigjojmë pa kosto shtesë. Kjo mund të përfshijë rregullimin e gabimeve ose përmirësimin e shpejtësisë së ngarkimit të faqeve.

Krijimi i Uebsajtit Falas:
Nëse nuk keni një faqe uebi ende, ne do ta ndërtojmë për ju pa kosto shtesë. Do të keni një faqe uebi të re, të personalizuar dhe gati për të përdorur.

Këshillim & Raporte:
Ne ju ndihmojmë me këshilla për të përmirësuar faqen tuaj uebi për motorët e kërkimit. Po ashtu, ju ofrojmë raporte periodike për të parë si evoluon faqja juaj uebi në kohë.

Optimizimi Në Faqe:
Ne përmirësojmë përmbajtjen dhe strukturën e faqeve tuaja për të qenë më tërheqës për vizitorët dhe për të ndihmuar faqen tuaj të gjendet më lehtë në Google dhe në motorët e kërkimit të tjerë.

Optimizimi Jashtë Faqes
Përveç faqes së internetit vetë, ne fokusohemi në se si tërheqim vëmendjen e faqeve të tjera drejt faqes suaj. Kjo mund të përfshijë marrjen e lidhjeve nga faqe të tjera të rëndësishme ose promovimin e përmbajtjes suaj në rrjetet sociale.

Numri i Faqeve 1:
Paketa përmban optimizimin për një faqe të vetme të faqes suaj uebi.

SEO Teknik:
Ne sigurohemi që faqja juaj uebi funksionon mirë teknikisht - ngarkohet shpejt, është e sigurt dhe punon mirë në të gjitha llojet e pajisjeve, nga kompjuterët deri te telefona mobil.

SEO Local:
Nëse biznesi juaj është lokal, ne fokusohemi në se si tërheqim më shumë klientë nga zona juaj përmes motorëve të kërkimit.


Kalkulatori i çmimit

Paketa SEO

0 €

Me TVSH


| ose | Telefoni Tani

Mesazhi juaj është dërguar. Faleminderit!

Na vjen keq, por mesazhi juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi na kontaktoni në telefon.