🍪 Kjo faqe përdor cookie-t.
Duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookie-ve tona.

Mëso më shumë Pranoj

Aplikacione Mobile dhe Desktop.

Zhvillimi i aplikacioneve mobile dhe desktop.

Një aplikacion mobil duhet të jetë intuitiv, irresistues dhe të ketë një shpejtësi të mirë të ngarkimit, për të ofruar eksperiencën më të mirë të përdoruesve. Orizon Solutions përbëhet nga programues me përvojë të gjatë në punën me aplikacionet në linjë, gati të kuptojnë rëndësinë e biznesit tënd dhe ta zgjasin atë. Ne jemi pjesë e një industri të konkurrueshme, kështu që dëshirojmë të nisim krijimin e aplikacioneve mobile në një nivel të ri në Rumani. Njohur edhe si shërbime për zhvillimin e aplikacioneve, këto janë shumë të kërkuara.

Statistikë.

Sipas Institutit Kombëtar të Statistikave, 86% të përdoruesve të internetit në Shqiperi hyjnë në mjetin online përmes telefonit celular. Ky përqindje përfshin në mënyrë të barabartë si banorët e zonave urbane, ashtu edhe personat nga mjediset rurale. Pavarësisht natyrës së biznesit tënd, nuk ka qenë një moment më i përshtatshëm se ky për të planifikuar zhvillimin e një aplikacioni, që të mbajë klientët tuaj sa më pranë dhe në mënyrë të vazhdueshme.

Le të shohim se si funksionon procesi i zhvillimit të aplikacioneve mobile ose mobile development dhe si arritim qëllimin bashkë.

Kalkulatori i çmimit

Platform (Mandatory)

Interface

Functionalities

0 €

Me TVSH


| ose | Telefoni Tani

Mesazhi juaj është dërguar. Faleminderit!

Na vjen keq, por mesazhi juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi na kontaktoni në telefon.