🍪 Kjo faqe përdor cookie-t.
Duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin e cookie-ve tona.

Mëso më shumë Pranoj

Krijimi i uebsajteve

Krijimi i uebsajteve 100% responsiv

A e dinit se 80% e trafikut të një faqeje të internetit për prezantim vjen nga pajisjet mobile?

Orizon Solutions është një kompani me një përvojë të gjerë në fushën e dizajnit të uebsajteve, duke ofruar shërbime për krijimin e uebsajteve të plotësisht të përgjigjshëm, të lartë cilësie. Gjatë viteve, kemi specializuar në zhvillimin e uebsajteve të moderna dhe të përshtatshme, të cilat përshtaten perfekt me pajisjet mobile, tableta, laptopa dhe kompjuter desktop.

Ekipi ynë i talentuar i dizajnuesve dhe zhvilluesve punon ngushtë me klientët për të kuptuar nevojat dhe vizionin e tyre. Nëse dëshironi një faqe uebi personale, një faqe prezantimi ose një dyqan online kompleks, jemi gati të shndërrojmë idetë në realitet.

Avantazhet tona:
Eksperiencë e gjatë:
Me një përvojë solide që fillon që nga viti 2012, kemi furnizuar me sukses shumë projekte inovative dhe të përgjigjshme në ueb.

Dizajn i Personalizuar:
Ne fokusojmë në një dizajn të personalizuar dhe tërheqës, që përfaqëson në mënyrë unike identitetin e çdo klienti.

Teknologji e Avancuar:
Ne përdorim teknologjitë dhe standardet më të fundit të uebit për të siguruar që uebsajtet tona janë moderne dhe të optimizuara për performancë.

SEO-friendly: Ne sigurojmë që uebsajtet e krijuara nga ne janë të optimizuara mirë për motorët e kërkimit, çka ndihmon në rritjen e vizibilitetit online të biznesit tuaj.

Mbështetje Afatgjatë:
Ne ofrojmë mbështetje teknike të vazhdueshme dhe përditësime për të siguruar që uebsajti juaj të mbetet në hapat e fundit me trendet dhe teknologjitë më të reja të uebit.

Përveç kësaj, jemi të përkushtuar për të ofruar zgjidhje inovative, në kohë dhe në çmime konkurruese. Ekipi ynë i pasionuar punon me zell për të transformuar idetë në uebsajte të suksesshme dhe për të ju ndihmuar të rritni prezencën tuaj online.

Besoni në ne për zhvillimin e uebsajtit tuaj, dhe Orizon Solutions do t'ju ofrojë një prezencë online të shkëlqyer dhe 100% të përgjigjshme, që do të tërheqë klientë dhe do të rrisë suksesin e biznesit tuaj. Na kontaktoni tani për një bisedë të hollësishme rreth nevojave tuaja në ueb!

Kalkulatori i çmimit

Type of Site (Mandatory)

Content

Functionalities

Design

SEO

Extra

0 €

Me TVSH


| ose | Telefoni Tani

Mesazhi juaj është dërguar. Faleminderit!

Na vjen keq, por mesazhi juaj nuk mund të dërgohet. Ju lutemi na kontaktoni në telefon.